Tehokkaat ja helppokäyttöiset toiminnot

Fitteq on innovatiivinen erilaisten dokumenttien kuten todistusten ja sertifikaattien sekä hakemistojen hallintaan toteutettu työkalu. Sen avulla pysyt kärryillä ihmisistä ja todistuksista sekä muodostat näistä näyttävän hakemiston haku- ja profiilisivutoimintoineen.

Tulosteet

Tuloste-moduulin avulla luot omat kunniakirjat, diplomit, todistukset, sertifikaatit ja muut dokumentit sekä lähetät ne yhdelle tai tuhannelle taholle helposti! Tilastojen avulla pysyt ajantasalla lisätyistä tulosteista ja niiden vanhenemisesta.

Tutustu toimintoon

Kontaktihallinta

Luo ja hallitse kontakteja. Kätevien työkalujen kuten massatuonti ja -vienti avulla hallitset suuretkin määrät helposti. Voit itse päättää minkälaista dataa kontaktien taakse tallennat ja luonnollisesti voit käyttää näitä tietoja hyväksi tulosteissa!

Ryhmähallinta

Voit jakaa luomasi kontaktit erilaisiin ryhmiin, kuten vaikkapa kurssiryhmiin. Ryhmän kontakteille voi kätevästi luoda massana tulosteita, kuten todistuksia tai kunniakirjoja ja lähettää massaviestejä tekstarein tai uutiskirjeillä.

Viestintä ja markkinointi

Lähetä yksittäisiä viestejä tai massaviestejä tuhansille kontakteille tekstiviestein tai sähköpostitse. Analysoi tilastoista eri kampanjoiden tehokkuutta.!

Hakemisto

Luo kontakteista julkinen hakemisto josta löytyy monipuoliset hakutoiminnot ja profiilisivut joissa voidaan mm. näyttää kontaktin saamia sertifikaatteja.

Ylläpidetty ja muokattavissa

Fitteq on täysin ylläpidetty joten mitään laiteinvestointeja tai muita ei tarvita, sitä käytetään internetselaimella. Voit myös räätälöidä sitä mm. omalla verkkotunnuksella ja logolla.

Back to Top

[:fi]Fitteq Engine[:en]Fitteq Engine

[:fi]
  • Sovellus, jonka avulla luot helposti ja nopeasti suuriakin käyttäjämääriä tukevan hakemistoportaalin.
  • Täyden palvelun ratkaisu: me hoidamme ylläpidon, sinä voit keskittyä käyttämään sovellusta!
  • Suomalainen palveluntarjoaja, jolla on monen vuoden kokemus Internet- ja sovelluspalveluiden kehittämisestä erityisesti hyvinvointialalle.
[:en]
  • A software that allows you to create an online portal for even large user groups in a simple way.
  • Software as a Service -solution: we take care of maintenance and you can focus on creating content!
  • A Finnish service provider with several years of experience in creating Internet solutions, particularly for the wellness industry.